Topless

SÅ LÄR NI ER ATT VÅGA SOLA OCH BADA TOPLESS

SÅ LÄR NI ER ATT VÅGA SOLA OCH BADA TOPLESS

 

Jag är en tjej som alltid solar topless. Det ger mig obeskrivligt mycket njutning. Jag ska skriva här om hur jag successivt lärde mig att våga sola topless.

Jag vill att män tittar på mig, så jag började med att gå omkring i djupa urringningar. Det var många som tittade, men jag ville att ännu fler skulle titta, så jag bestämde mig för att sola topless. Men jag var rädd för att sticka ut så jag behövde mycket träning, för att våga. Om jag inte hade tränat att successivt visa upp mig så hade jag troligen aldrig vågat.

Jag började  med en liten bh som framhävde det mesta av brösten. Jag började med  att gå omkring med den på stranden. Men det behövdes mycket mer träning för att jag skulle våga ta av allt på överkroppen. Så efter några gånger jag tog på mig en minimal bh som visade nästan hela brösten, så det var bara vårtgårdarna och lite till som täcktes. Jag började med att lägga mig på rygg, på avstånd från folk. Men jag fick kämpa för att inte lägga mig ned på mage, när folk gick förbi. Sedan prövade jag att sätta mig upp. Jag prövade att sätta mig närmare folk nästa gång. Efter några gånger, när jag hade närmat mig folk steg för steg, så vågade jag gå omkring med den minimala mitt bh:n bland folk.

Men jag behövde mer mer träning för att våga sätta mig ned topless bland folk. Jag hade ju fortfarande inte visat vårtgårdarna och bröstvårtorna. Jag började att lägga mig på rygg på avstånd från folk. Jag fick kämpa för att inte lägga mig ned på mage, dölja brösten med något plagg eller händerna. Men jag vågade fortfarande inte sätt mig upp. Men jag fortsatte med träningen att successivt vänja mig att visa upp mina bröst. Nästa gång så prövade jag att lägga mig ned på rygg närmare folk. Jag prövad att närma mig folk steg för steg .

Efter några gånger så vågade jag sätta mig upp och ligga ned på mage, men ändå ligga så att man såg  brösten. Efter ytterligare några gånger så vågade jag sitta upp topless mitt bland folk. När jag hade satt mig ned mitt bland folk så vågade jag doppa mig topless efter några gånger. Efter några gånger till så vågade jag gå omkring från kant till kant på stranden, trots att det var fullt med folk. Nu känns det helt bekvämt att sola topless. Det är bara obeskrivligt skönt.

Jag prövade också att bada topless i simhallar. Jag var ju redan van från stranden, så jag behövde ingen träning. Jag gick från kant till kant flera gånger. Jag satte mig ned vid kanterna på kortsidorna och satt kvar länge. Det var obeskrivligt härligt att se alla män som tittade. Jag ställde mig vid uppe vid vattenrutschkanorna och stod kvar länge så att männen kunde titta. Många stod kvar och sade till de som var bakom i kön att gå före. Det är obeskrivligt härligt att visa brösten. Alla män får stånd. Även de flesta småkillar som har långt kvar till puberteten får stånd. Man ser direkt att de börjar få stånd när de får syn på mina bröst.

Jag gillar också att sätta mig ned i bubbelpooler. Det blir snabbt fullt med män i poolen. De tittar så passionerat. När jag badar i badhus, så badar jag alltid topless. Det gör jag ofta. Det är både obeskrivligt härligt när männen tittar, men också när jag senare fantiserar om hur de tittar.  Många badhus tillåter toplessbad nu i Stockholm, men också i många andra orter.

Jag har också klippt upp bh:n, och jag går omkring med maximal pushup-bh på stan och på nattklubbar. Jag har klippt upp bh:n så att den ska framhäva så mycket av brösten som möjligt. Det ser ut som om brösten håller på att ramla ur. Jag gillar också att gå omkring med  vit tajt t-shirt, genomskinligt linne eller topp utan bh.

För vissa kvinnor kan det ju vara så att de måste träna steg för steg  för att våga sola topless. Det är ju samma princip som när man tränar bort en fobi. De som har spindelfobi börjar ju inte med att känna på en stor fågelspindel. De får ju steg för steg lära sig att komma närmare en spindel och de börjar ju inte med stora spindlar.

På samma sätt om man ska våga hoppa från en hög trampolin så börjar man ju inte med tiometerstrampolinen. Man börjar ju med den lägsta och sedan 3-meterstrampolinen, sedan 5 meterstrampolinen och avslutar med den högsta. Så för de som verkligen vill sola topless men inte vågar sticka ut så rekommenderar jag er att träna på att successivt visa mer och mer av brösten.

Jag rekommenderar er kvinnor som gillar att klä er i djupa urringningar på stan att klippa upp bh:n så att den framhäver mer och testa absolut att sola och bada topless. Det finns säkert de som vill sola och bada topless men inte vågar. Ni kvinnor som solar i stringtrosor, våga ta steget och visa brösten också. Ni går miste om så mycket om ni inte solar och badar topless. Det kan vara en extrem sexuell njutning att få visa brösten. Testa att ta det steg för steg.

Ett annat sätt kan ju vara att börja sola topless direkt i södra Europa där det är på  modet, t.ex. Ibiza eller Mallorca. Det kan ju också vara bra att ha med sig en kompis som vill våga visa brösten, så kan ni peppa varandra.  Nöj er bara med maximal njutning.

Det finns också möjlighet att bada topless i många simhallar nu. I stockholm är det t.ex. tillåtet nu i många simhallar http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/fritt-fram-att-vara-toppless-i-stockholms-alla-badhus/aRKpfq!wfaCbtmlb02L@pkfsllyxw/

 Det går också att anmäla till diskrimineringsombudsmannen om de inte tillåter toplessbad.

Samma princip som jag skrev om att sola topless på stranden, går ju att testa i simhallar. Börja med en liten bh, sedan en ännu mindre och sedan topless. Nöj er bara med maximal njutning. Mitt liv har blivit så mycket bättre nu när jag alltid solar och badar topless.