Topless

INSPIRERA ANDRA ATT SOLA OCH BADA TOPLESS
Jag är en tjej som jämt solar och badar topless. Det är också trevligt att inspirera andra att bada topless. Jag var på ett badhus i Stockholm, där såg jag ett gäng tjejer som badade i stringtrosor. De gick ju omkring mycket och det märktes att de ville visa upp sig. Jag började prata med tjejerna. Efter ett tag kom vi in på topless, och om de själva skulle vilja bada topless. Jag berättade om hur jag lärde mig att sola topless, genom att successivt visa mer av brösten och successivt närma mig folk. Jag berättade också om hur mycket bättre jag mår sedan jag började sola och bada topless. De lät intresserade och nästa gång vi gick till badhuset badade en av dem topless. Efter ytterligare en gång vågade de andra tre också bada topless. De håller med om att det var helt rätt beslut att börja bada topless. Det var många som tittade när de solade och badade i string, men nu när de både badar i stringtrosor och topless, tittar många fler killar och de tittar mycket längre. Tjejerna brukar följa mig och bada topless i badhus. 
 
Om ni vill få andra att sola topless tillsammans med er, så är det bra att försöka med tjejer som badar och solar i stringtrosor och gillar att gå omkring mycket. De vill ju visa upp sig och om de får inspiration av andra som badar topless, vill de ofta bada topless. 
 
Ni tjejer som gillar att sola och bada i stringtrosor, jag rekommenderar er att bada topless också. Det är många  fler som tittar och de kommer att titta mycket längre om ni badar och solar topless. Det är viktigt att ni får njuta så mycket som möjligt.