Topless

KLIPP UPP BH:N FÖR ATT FÅ EN SEXIGARE URRINGNING
Jag är en tjej som jämt solar och badar topless. Jag vill också ha riktigt sexiga urringningar. Jag hade på mig sexiga bh:ar förut, men jag ville få ännu sexigare urringningar. De bh:ar som de säljer i sexiga underklädesaffärer är inte tillräckligt sexiga. Jag pratade med personalen om att jag ville ha ännu mer bröstframhävande bh:ar. Jag fick prata med en skräddare. Skräddaren klippte bort delar av bh:arna så att de framhävde ännu mer av brösten. Ungefär från mitten av undersidorna på brösten klippte skräddaren uppåt och bara några få millimeter från vårtgårdarna. Det ser ut som om mina bröst håller på att ramla ut ur mina djupa urringningar. Jag har på mig pushup-bh:ar eller balconette-bh:ar som är uppklippta. Det ser ut som om mina bröst håller på att ramla ut ur bh:arna. Killarna tittade mycket förut, när jag hade på mig sexiga bh:ar till urringningar, men killarna tittar mycket mer sedan jag började ha på mig urringningar med uppklippta bh:ar.
 
Jag rekommenderar er att be skräddare på sexiga underklädesaffärer att klippa upp era  bh:ar. Det är viktigt att ni får njuta så mycket som möjligt. Nu går jag omkring med djupa urringningar på stan och nattklubbar och överallt. Jag mår så oerhört bra nu, när alla killar tittar. 
 
En annan sak som killarna också gillar extremt mycket, är när jag har på mig tajta, vita, extremt urringade klänningar, toppar eller t-shirtar, utan bh under.